Sinds 1996 is Facile Media gespecialiseerd in het uitgeven van campergidsen. De afgelopen 22 jaar is er een enorme ontwikkeling geweest op het gebied van camperplaatsen. Ook het aantal campers in Europa is inmiddels gegroeid tot ruim 1,6 miljoen. Een indrukwekkend aantal! De noodzaak van gereguleerde mogelijkheden voor het reizen met de camper is dan ook steeds belangrijker geworden.

Facile Media brengt de mogelijkheden in kaart. Al 21 jaar wordt op professionele manier de database voor camperplaatsen up-to-date gehouden. Jaarlijks reizen 50 consulenten door Europa om de camperplaatsen te controleren. De gegevens worden gepubliceerd in 5 uitgaven, te weten: Facile-en-Route Campergids Europa (Nederlandstalig), Guida Camper Europa (Italiaans), Reisemobil Stellplätze in Europa (Duits), Motorhome Guide Camperstop Europe (Engels) en Aires Camping-Car en Europe (Frans).

 

 

Adverteren in onze media

 

Camperstop-App         in 5 talen
beschikbaar voor Android - iOs
online - 100% GRATIS gebruik
€ 5,49 - offline gebruik
Meer informatie

Camperstop-App

Europese campergidsen
sinds 1996 - 22 jaar
beschikbaar in 5 talen
groot verspreidingsgebied
Meer informatie

Campergidsen

Website camperwereld.eu
beschikbaar in het Nederlands
na registratie GRATIS 
te gebruiken
Meer informatie

Camperwereld.eu

 

 

Doelgroep

De doelgroep is de campergebruiker in het algemeen. Voor de Nederlandse en Belgische markt bestaat deze voor het grootste deel uit actieve oudere welstandige (echt)paren, die de vrijheid hebben om meerdere keren per jaar op reis gaan. De gids wordt zowel bij de voorbereiding als tijdens de reis intensief gebruikt. Over het algemeen wordt elke twee jaar een nieuwe gids aanschaft.

 

Distributie

 Voor distributie van de gidsen werken wij samen met grote verspreiders in Nederland (ANWB, Bol.com), België (Mondikaarten), Duitsland (GeoCenter Touristiek Mediencenter GmbH, Movera, Reimo), Italië (Il Castello), Engeland (CraenenUK, Waterstones, Standford, Blackwell's), Frankrijk (CraenenFR, Expo Camping Sport, Moos Crossing, La Compagnie des Cartes),  Noorwegen (Bobilportal), Denemarken (Neergaard, Baltzer).