Adverteren / samenwerken 

Genereer meer aandacht voor uw merk!

Bent u van mening dat u een product of dienst te bieden heeft wat perfect past bij onze doelgroep: ''de (Europese) camperaar''?
Of bent u als toeristisch instituut op zoek naar manieren om uw land/regio te promoten onder camper-toeristen? Dan bent u bij Facile Media aan het juiste adres, met haar crossmediaal platform bereikt u duizenden Europese camperaars op een laagdrempelige manier. Benieuwd naar de mogelijkheden lees dan snel verder!

Facile Media gelooft erin dat ‘’samenwerken’’ resulteert in ‘’samen versterken’’.
Zo werken wij graag samen met kampeerwinkels, camperbedrijven, toeristische bureaus en andere organisaties. Heeft u een idee hoe we elkaars merk(en) kunnen versterken, dan horen we dat heel graag en denken we daarin dan ook graag met u mee.

Heeft u specifieke wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Welke mogelijkheden heb ik om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen bij camper-toeristen?

Bij Facile Media is niets te gek en we denken graag met u mee. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden op/rondom onze verschillende kanalen hebben we een aantal van de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Advertentiebanner Camperstop.com


Advertentiebanner

Op Camperstop.com bieden we op verschillende (vaste) posities op de website advertentieruimte aan. Wanneer de bezoeker op de advertentie klikt wordt deze direct naar de door u gewenste landingspagina geleid, zo genereert u gegarandeerd meer ''traffic'' richting uw eigen website en merk. Het is mogelijk om zelf een advertentie aan te leveren of dit door ons te laten verzorgen.

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Gesponsorde content

Op regelmatige basis verschijnen er blog-artikelen op Camperstop.com, berichten op de Facebookpagina van Camperstop en versturen wij nieuwsbrieven naar duizenden camperaars. Zou u graag willen dat we aandacht besteden aan uw product, dienst en/of regio? Dan staan wij hier voor open zolang wij beoordelen dat hetgeen waar u extra aandacht voor wil genereren past bij onze doelgroep. 

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Professional reviews

Als specialist op het gebied van camperen zijn we zelf natuurlijk ook vaak onderweg en zijn dan ook bereid om uw product, dienst en/of regio zelf te ervaren. Nadien schrijven wij een (eerlijk) blogbericht over onze ervaringen en delen we dit met ons publiek. Zo genereert u aandacht voor uw merk op een unieke manier. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en de invulling van een dergelijke samenwerking.

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Campergids
 

Al tientallen jaren geeft Facile Media campergidsen uit. Deze campergidsen ( 5-talig ) worden sinds jaar en dag geroemd om het complete aanbod aan camperplaatsen en worden door duizenden camperaars door heel Europa gebruikt. Met een advertentie(pagina) komt u gegarandeerd extra onder de aandacht bij de Europese camperaar.

Bekijk meer! >

Ja, ik wil meer informatie

Image