Camperstops 

Bereik duizenden Europese camperaars

U heeft een camperplaats, dan wilt u uiteraard ook zoveel mogelijk Europese camperaars bereiken en attenderen op hetgeen u te bieden hebt! Goed nieuws, dan bent u bij Facile Media aan het juiste adres! Facile Media is al tientallen jaren toonaangevend binnen Europa op het gebied van camperen, bereikt dagelijks duizenden camperaars en kent de doelgroep daarmee dan ook als geen ander!

Gratis publicatie

Facile Media publiceert uw camperplaats volledig gratis. Facile Media hecht er namelijk veel waarde aan dat de Europese camperaar een zo compleet mogelijk beeld heeft van de overnachtingsmogelijkheden in een bepaalde regio.

Klik hier om uw camperplaats aan te melden voor gratis publicatie! >


Opvallende publicatie

Facile Media biedt verschillende mogelijkheden om uw camperplaats nog beter onder de aandacht te brengen bij de camperaar. De mogelijkheden zijn eindeloos en flexibel in te zetten, niet iedere camperplaats is immers hetzelfde.

Meer informatie over een opvallende publicatie! >


Wijziging doorgeven?

Er is iets gewijzigd op/rondom uw camperplaats? Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten! Zo voorkom je verbazing of teleurstelling bij uw gasten. Heeft u foto's van uw camperplaats? Dan ontvangen wij deze ook uiteraard graag!

Klik hier voor het doorgeven van wijzigingen of toesturen van foto's! >

Hoe meld ik mijn camperplaats aan?

Het aanmelden van uw camperplaats is heel eenvoudig. We ontvangen (& publiceren) natuurlijk graag zoveel mogelijk informatie over de camperplaats als mogelijk. Daarom ontvangen we graag een zo volledig mogelijk ingevuld aanmeldformulier en enkele rechtenvrije foto’s die een goede impressie geven van de camperplaats. Om goed op te vallen bij de camperaar is het insturen van foto’s van groot belang, ervaring leert dat camperplaatsen mét impressiefoto(‘s) 80% vaker worden aangeklikt dan camperplaatsen zonder impressiefoto(‘s). Nadat u het formulier hebt ingevoerd wordt deze zo spoedig mogelijk beoordeeld en gepubliceerd. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, wordt er vooraf contact met u gezocht.

Image
This image for Image Layouts addon

UW CAMPERPLAATS EXTRA ONDER DE AANDACHT?

Wilt u nog beter opvallen bij duizenden camperaars? Facile Media biedt talloze mogelijkheden om uw camperplaats extra onder de aandacht te brengen bij de Europese camperaar. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!
Ja, ik wil beter opvallen!
This image for Image Layouts addon

UW CAMPERPLAATS EXTRA ONDER DE AANDACHT?

Wilt u nog beter opvallen bij duizenden camperaars? Facile Media biedt talloze mogelijkheden om uw camperplaats extra onder de aandacht te brengen bij de Europese camperaar. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!
Ja, ik wil beter opvallen!

Waar is mijn camperplaats zichtbaar na aanmelding?

Na aanmelding zorgen wij ervoor dat uw camperplaats zichtbaar is voor zoveel mogelijk camperaars door heel Europa. Dit doen we door uw camperplaats te tonen in onze fysieke campergidsen, Camperstop-App en Camperstop.com. Naast publicatie in onze eigen producten zorgen we er ook voor dat uw camperplaats getoond wordt in de ACSI Campergidsen, ACSI-App en de GPS-systemen van Aguri & Snooper.

Door het aanmelden van uw camperplaats bereikt u dus duizenden potentiële gasten voor uw camperplaats.

Facile Media is al sinds 1997 de marktleider op het gebied van campergidsen. De campergidsen worden geroemd door het complete aanbod en betrouwbaarheid.
Met grote regelmaat worden ook speciale thema-uitgaves gepubliceerd.

 


ACSI Campergidsen

De Camperstop-App bevat ruim 14.000 camperplaatsen door heel Europa. De App (geschikt voor iOS & Android) is inmiddels door ruim 500.000 camperaars gedownload.

 


GPS-Systemen van Snooper

Camperstop.com is het online platform voor & door camperaars. Op Camperstop.com creëert de camperaar eenvoudig zelf een eigen camperroute, leest inspiratievolle artikelen en vindt informatie over ruim 14.000 camperstops.

 


GPS-Systemen van Aguri