Opvallende publicatie 

Uw camperplaats extra laten opvallen?

Met informatie over ruim 14.000 camperplaatsen door heel Europa biedt Facile Media de Europese camperaar een compleet aanbod. Juist door het complete aanbod kiezen camperaars al sinds 1997 voor de producten van Facile Media.

Het aantal camperplaatsen in heel Europa stijgt enorm snel. Ook in uw regio worden steeds meer camperplaatsen gerealiseerd.

Maar hoe zorgt u er nou voor dat u als camperplaats opvalt tussen al deze duizenden camperplaatsen en misschien nog belangrijker; hoe valt u extra op ten opzichte van andere camperplaatsen uit uw regio? Facile Media biedt verschillende mogelijkheden, zowel online als offline, en passend voor ieder budget!

Heeft u specifieke wensen? Stuur ons vooral een berichtje, we denken graag met u mee!

Welke mogelijkheden biedt Facile Media om nog beter zichtbaar te zijn bij de Europese camperaar?

Facile Media biedt verschillende mogelijkheden om uw camperplaats nog beter onder de aandacht te brengen bij de camperaar. Wat dacht u van een opvallende publicatie in een van de internationaal zeer geliefde campergidsen of als ‘Populaire Camperstop’ worden gepubliceerd binnen de Camperstop-App (+500.000 downloads) of Camperstop.com (+85.000 abonnees)? Of juist een combinatie hiervan? De mogelijkheden om extra op te vallen zijn eindeloos en flexibel in te zetten. Niet iedere camperplaats is hetzelfde qua omvang, wensen & marketing-budget. Juist hierom biedt Facile Media verschillende mogelijkheden, passend bij iedere wens en ieder budget. 

Camperstop.com


Camperstop.com

Op Camperstop.com bieden we op verschillende (vaste) posities op de website advertentieruimte aan speciaal voor camperplaatsen. Wanneer de bezoeker op de advertentie klikt wordt deze direct naar de door u gewenste landingspagina geleid, zo genereert u gegarandeerd meer ''traffic'' richting uw eigen website en/of persoonlijke pagina op Camperstop.com. Het is mogelijk om zelf een advertentie aan te leveren of dit door ons te laten verzorgen.

Bekijk meer! >
Facile-en-Route campergids


Campergidsen

Al tientallen jaren geeft Facile Media campergidsen uit. Deze campergidsen ( 4-talig ) worden sinds jaar en dag geroemd om het complete aanbod aan camperplaatsen. Sinds enkele jaren biedt Facile Media ook camperplaatsen de mogelijkheid om benoemd te worden in deze campergids als 'Aanbevolen camperstop'. Zo valt u gegarandeerd op bij duizenden camperaars door heel Europa.

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Camperstop-App

De Camperstop-App is inmiddels ruim 500.000 keer gedownload en wordt dagelijks door duizenden camperaars door heel Europa gebruikt. Uw camperplaats kan op een prominente locatie binnen de Camperstop-App gepubliceerd worden als 'populaire camperstop'.

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Nieuwsbrieven              

Wij versturen op regelmatige basis nieuwsbrieven naar de Europese camperaar. Wij willen uw camperplaats graag de kans bieden om met een aantrekkelijke advertentiebanner / advertorial direct in de mailbox te belanden van onze 85.000+ nieuwsbrief abonnees

Bekijk meer! >

Waarom zou ik mijn camperstop meer op laten opvallen?

Door een opvallende publicatie valt u op bij camperaars tijdens hun zoektocht naar een overnachtingslocatie in de regio waar zij op dat moment zijn of naar toe willen reizen. U maakt op deze manier meteen onderdeel van het beslissingsproces. Door uw camperplaats te promoten met mooie foto's, highlights van de camperplaats en/of regio zorgt u ervoor dat camperaars eerder geneigd zijn voor uw camperplaats te kiezen. Ze weten immers wat ze kunnen verwachten.

Wilt u ook een hogere bezettingsgraad op uw camperplaats?
Bekijk dan alle mogelijkheden in de mediakit!

Bent u op zoek naar iets specifieks, of wilt u dat wij meedenken over hoe we uw camperplaats nog beter onder de aandacht kunnen brengen? Vul het contactformulier in.

Ja, ik wil meer informatie