Campings

U wilt meer camperaars op uw camping?

Steeds meer campings bieden faciliteiten aan speciaal voor campers. Denk hierbij aan; verharde, vlakke staanplaatsen en specifieke (service-)voorzieningen. Niet gek, steeds meer mensen kiezen voor het gemak en de vrijheid van een camper! Wilt u aan deze snel groeiende doelgroep laten weten dat uw camping ook geschikt is voor camperaars? Meld uw camping dan gratis aan bij Facile Media en val op bij duizenden camperaars door heel Europa.


Gratis publicatie

Facile Media publiceert uw camping volledig gratis. Facile Media hecht er namelijk veel waarde aan dat de Europese camperaar een zo compleet mogelijk beeld heeft van de overnachtingsmogelijkheden in een bepaalde regio.

Klik hier om uw camping aan te melden voor gratis publicatie! >


Opvallende publicatie

Facile Media biedt verschillende mogelijkheden om uw camping nog beter onder de aandacht te brengen bij de camperaar. De mogelijkheden zijn eindeloos en flexibel in te zetten, niet iedere camping is immers hetzelfde.

Meer informatie over een opvallende publicatie! >


Wijziging doorgeven?

Er is iets gewijzigd op/rondom uw camping? Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten! Zo voorkom je verbazing of teleurstelling bij uw gasten. Heeft u foto's van uw camping? Dan ontvangen wij deze ook graag en publiceren wij deze vanzelfsprekend!

Klik hier voor het doorgeven van wijzigingen of toesturen van foto's! >

Hoe meld ik mijn camping aan?

Het aanmelden van uw camping is heel eenvoudig. We ontvangen (& publiceren) natuurlijk graag zoveel mogelijk informatie over uw camping als mogelijk. Daarom ontvangen we graag een zo volledig mogelijk ingevuld aanmeldformulier + enkele rechtenvrije foto’s die een goede impressie geven van uw camping. Om goed op te vallen bij de camperaar is het insturen van foto’s van groot belang, ervaring leert dat camperplaatsen/campings mét impressiefoto(‘s) 80% vaker worden aangeklikt dan camperplaatsen/campings zonder impressiefoto(‘s).

Nadat u het formulier hebt ingevoerd wordt deze zo spoedig mogelijk beoordeeld en gepubliceerd. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, wordt er vooraf contact met u gezocht.

Image
This image for Image Layouts addon

UW CAMPING EXTRA ONDER DE AANDACHT?

Wilt u nog beter opvallen bij duizenden camperaars? Facile Media biedt talloze mogelijkheden om uw camping extra onder de aandacht te brengen bij de Europese camperaar.
 Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!
Ja, ik wil beter opvallen!

Waar is mijn camping zichtbaar na aanmelding?

Na succesvolle aanmelding zorgen wij ervoor dat uw camping zichtbaar is voor zoveel mogelijk camperaars door heel Europa. Dit doen we door uw camping te tonen in de Camperstop-App en Camperstop.com. Tegen betaling nemen we uw publicatie ook mee in de zéér populaire campergidsen.

Door het ‘gratis’ aanmelden van uw camping bereikt u dus duizenden potentiële gasten. Uiteraard biedt Facile Media mogelijkheden om nog beter op te vallen. Meer informatie omtrent het extra onder de aandacht brengen van uw camping vindt u hier. 

De Camperstop-App bevat ruim 14.500 camperplaatsen door heel Europa. De App (geschikt voor iOS & Android) is inmiddels door ruim 500.000 camperaars gedownload.

 

Camperstop.com is het online platform voor en door camperaars. Op Camperstop.com creëert de camperaar heel eenvoudig zelf een eigen camperroute, leest inspiratievolle artikelen en vindt informatie over ruim 14.500 camperstops.