Opvallende publicatie


Uw camping extra laten opvallen?

Met informatie over ruim 14.500 camperstops door heel Europa biedt Facile Media de Europese camperaar een compleet aanbod aan overnachtingslocaties. Juist door het complete aanbod kiezen camperaars al sinds 1997 voor de producten van Facile Media. Maar hoe zorgt u er nou voor dat je als camping opvalt tussen al deze duizenden camperplaatsen & campings en misschien nog belangrijker; hoe valt u extra op ten opzichte van andere overnachtingslocaties uit uw regio? Facile Media biedt verschillende mogelijkheden, zowel online als offline, en passend voor ieder budget!

Heeft u specifieke wensen? Stuur ons vooral een berichtje, we denken hierin graag met u mee!

Welke mogelijkheden biedt Facile Media om nog beter zichtbaar te zijn bij de Europese camperaar?

Facile Media biedt verschillende mogelijkheden om uw camperplaats nog beter onder de aandacht te brengen bij de camperaar. Wat dacht u van een opvallende publicatie in een van de internationaal zeer geliefde campergidsen of als ‘Populaire Camperstop’ worden gepubliceerd binnen de Camperstop-App (+500.000 downloads) of Camperstop.com (+80.000 abonnees)? Of juist een combinatie hiervan? De mogelijkheden om extra op te vallen zijn eindeloos en flexibel in te zetten. Niet iedere camperplaats is hetzelfde qua omvang, wensen & marketing-budget. Juist hierom biedt Facile Media verschillende mogelijkheden, passend bij iedere wens en ieder budget. 

This image for Image Layouts addon


Camperstop.com

Op Camperstop.com bieden we op verschillende (vaste) posities op de website advertentieruimte aan speciaal voor campings. Wanneer de bezoeker op de advertentie klikt wordt deze direct naar de door u gewenste landingspagina geleid, zo genereert u gegarandeerd meer ''traffic'' richting uw eigen website en/of eventuele reserveringstool. Het is mogelijk om zelf een advertentie aan te leveren of dit door ons te laten verzorgen.

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Campergidsen

Al tientallen jaren geeft Facile Media campergiden uit. Deze campergidsen ( 4-talig ) worden sinds jaar en dag geroemd om het complete aanbod aan camperplaatsen. Sinds enkele jaren biedt Facile Media ook campings de mogelijkheid om benoemd te worden in deze campergids als 'Aanbevolen camperstop'. Zo valt u gegarandeerd op bij duizenden camperaars door heel Europa.

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Camperstop-App

De Camperstop-App is inmiddels ruim 500.000 keer gedownload en wordt dagelijks door duizenden camperaars door heel Europa gebruikt. Uw camping kan op een prominente locatie binnen de Camperstop-App gepubliceerd worden als 'Populaire Camperstop'. 

Bekijk meer! >
This image for Image Layouts addon


Nieuwsbrieven              

Wij versturen op regelmatige basis nieuwsbrieven naar de Europese camperaar. Wij willen uw camping graag de kans bieden om met een aantrekkelijke advertentiebanner / advertorial direct in de mailbox te belanden van onze 85.000+ nieuwsbrief abonnees

Bekijk meer! >

Ja, ik wil meer informatie

Waarom zou mijn camping meer op moeten opvallen?

Door een opvallende publicatie valt u op bij camperaars tijdens hun zoektocht naar een overnachtingslocatie in de regio waar zij op dat moment zijn of naar toe willen reizen. U maakt op deze manier meteen onderdeel van het beslissingsproces. Door uzelf te promoten met mooie foto's, highlights van uw camping en/of van uw regio zorgt u ervoor dat camperaars eerder geneigd zijn voor uw camperplaats te kiezen. Ze weten immers wat ze kunnen verwachten.

Wilt u ook een hogere bezettingsgraad op jouw camping?
Bekijk dan alle mogelijkheden in de Mediakit!

Bent u op zoek naar iets specifieks, of wilt u dat wij meedenken over hoe we jouw camping nog beter onder de aandacht kunnen brengen? Vul het contactformulier in.